HEBEI BOTING INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

—Hometown Felt Cina -

Perkenalan Company

urutan Leutik katampa
Samping gratis sareng gancang dirojong
Minuhan sarat produk karasa
Kelir, ukuran, bentukna tiasa ngaropéa
Rupa-rupa gaya sareng desain fashion pikeun anjeun
Jaminan Perdagangan Alibaba Sadia
Pangalaman dina karaosna produk> 10 taun
Harga handap tina pabrik langsung diobral
Integrasi boh manufaktur sareng dagang
% Inspeksi 100 saméméh kiriman
Pangalusna saatos sareng saatos jasa jual
Nyayogikeun tés sareng sertipikat sakumaha anu diperyogikeun
Ngalamar packing profésional atanapi sakumaha ngaropéa
Karyawan terampil, karyawan jujur ​​sareng tim QC

Produk Anjog

Welt Beureum
Campuran Raos
Serat sintétik / Rayon Rét
Post-Processing Raos
Khusus Khusus Karu
Rasa Serbaguna
Felt industri
Rapat Sipil
Asesoris Réncang
Polishing Roda Roda Pad / Wishing Polishing Pad / Beubeur Sabuk Dipasang
Kantong Rapat / Panyusun Panyumputan Résang / Kantong Taman Beubeur
Bola Felt / House Favre Pet Felt Pet / Letter Felt / Alat tulis Felt
Rapat rumah tangga / Festival Réncang
Sapatu Rapat / Hat Rapat / Produk Sauna Welt Wool

Produk Pamer

100% Welt Rét

100% Welt Rét

Sintetik / Rayon Rét

Sintetik / Rayon Rét

Campuran Raos

Campuran Raos

Post-Processing Raos

Post-Processing Raos

Khusus Khusus Karu

Khusus Khusus Karu

Felt industri

Felt industri

Rapat Sipil

Rapat Sipil

Asesoris Réncang

Asesoris Réncang

Rasa Serbaguna

Rasa Serbaguna

Produk Polishing

Polishing Roda Roda

Kantong karu

Kantong karu

Panyusun Panyimpen Beureum

Panyusun Panyimpen Beureum

Kantong Taman Kantong

Kantong Taman Kantong

Bola Sabuk

Bola Sabuk

Rukun Goa Peténg Girang

Rukun Goa Peténg Girang

Dewan Surat Tarip

Dewan Surat Tarip

Felt Stationery

Felt Stationery

Dirumuskeun Ringgang

Dirumuskeun Ringgang

Festival Beureum

Festival Beureum

Hat karu

Hat karu

HUBUNGI & INJAN

- Kecap Basajan pikeun ngajelaskeun kabutuhan anjeun
- Meunangkeun solusi anu sampurna dina detil
- Sampel gratis dirojong

boting wol karaos









Remen tanya Patarosan

MOQ variasina pikeun produk anu béda-béda, sababaraha produk teu ngagaduhan paménta dina MOQ.

Bagan warna, ogé tiasa janten sapertos adat.

Tiasa adat warna, pola, logo, ukuran, jsb.

Produk biasa aya di stok, anu sanésna mesen pikeun mesen.

Biasana urang tiasa ngirim petik dina jam 8 saatos kami naroskeun.

Urang tiasa nyayogikeun anjeun conto biasa ku gratis, tapi biaya ekspres kedah di sisi anjeun.

Sampel bakal dikirim kaluar dina 7 dinten saatos pasti.

Sambutan conto sample pikeun nguji sareng mariksa. Sampingan campuran tiasa ditampi.

Leres, kami tiasa ngahasilkeun asupan pikeun conto anjeun.

Leres, Upami kuantitas pesenan ageung.

Béjakeun ka urang asap. Éta sakitar 2 dinten saatos mastikeun parantos.

Pabrik ayana di kota NanGong, propinsi Hebei, Cina.

Wilujeng sumping waktos, kami ogé tiasa nangkep anjeun di bandara sareng stasion.

Leres, sareng kami pikir asuransi perdagangan ngajantenkeun tatanan langkung aman.

Sampel sayogi sayogi pikeun rujukan anjeun.

Pendah 30% sareng kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

Western Union, Duit gram, T / T, Visa sareng anu sanés.

Biasana, produk kami dipak ku kantong poli, kantong anyaman sareng karton.

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU sareng anu sanesna ..

Saminggu kanggo conto, dinten 25-30 pikeun produksi massal.